Gardiner er der mange af også i vores butik i københavn

Spread the love

Hvad?! Jeg giver faktisk en Michigan hus opdatering? I går delte jeg vores DIY-badeværelse kabinet og i dag deler jeg et par gardiner, som vi har hængt op i huset før. Hvorfor ikke flere gardiner end disse? Fordi de fleste af vores vinduer sidder der nøgne og gardin-mindre og trist. Vi formåede at hænge nogle gardiner op på første niveau i vores hus & jeg lavede nogle DIY ingen-sy gardiner til vores lavere niveau skydedør også. Et vindue ad gangen får vi endelig noget privatliv tilbage!

Vær venlig at huske på vores udluftede puder, men vi bør ikke glemme, at vi rent faktisk bor her, og det betyder, at vi sidder på vores puder og ikke lufter dem efter. Det er naturligt. Dette er vores stue på stuen og vi hængt nogle dejlige hvide Ikea gardiner, jeg hentede denne sidste sommer, og jeg fik endelig at hænge dem i vores nye hjem, der følte mig ret cool. Vi tilføjer blinds senere, men for nu vil disse gøre solo, og jeg er super glad for dem. Disse gardiner passer så perfekt & vi faktisk hang dem på vores spisestue skyderen dør, der er lige overfor dette værelse …

Gardiner finder du hos os i københavn

Vores spisestue er helt tom i øjeblikket, faktisk får vi et nyt spisebord idag! Mere om det senere. Men nu kastede jeg en dug over et gammelt spisebord, vi fandt i vores kælder. Hej det virker! & vi hang gardiner op! Disse Ikea gardiner er mindre end kr 20 per par. Du kan virkelig ikke gå galt. Gardinstavene blev købt for næsten 5 år siden til vores North Carolina-hus fra Walmart & de går stadig stærke! Disse gardiner er super subtile og neutrale {chokerende. Jeg ved}, men de tilføjer en blød kant og virkelig gør hjemmet lidt hyggeligt.

Før jeg begynder på disse, bedes du ikke dømme vores fejlmatchede gardin hardware. En lille ordresvindel, der forhåbentlig bliver løst snart. Disse gardiner i vores stue i stueetagen var så enkle at lave og kun tænke på at være en midlertidig vinduesbehandlingsløsning, men jeg elsker dem så meget, at de måske holder fast i et stykke tid længere. Jeg har selvfølgelig ikke taget et billede af processen med at lave disse, fordi jeg ikke troede, at de var ved at blive, men de var så lette at billeder måske ikke var nødvendige.

Vores gardin butik har lageret fyldt i københavn

For at gøre disse brugte jeg simpelthen dråbeklæder fundet i hardwarebutikken, som vi tilfældigvis havde ligget omkring huset. Selvfølgelig var dugdugen for lang til vinduet, så jeg var nødt til at komme med en løsning. Efter at jeg havde målt om hvor længe gardinerne skulle være til skyderen, lagde de dem ud på gulvet og foldede dem øverst omkring 16 cm ned fra toppen og klippede dem på plads med gardinringene, som jeg også fandt på hardware butik. Det er bogstaveligt talt det. Jeg hang dem op & voila Jeg havde øjeblikkelig “ingen sy” gardiner, der kostede mig mindre end kr 10 per stykke.

Er gardiner spændende for dig? Fordi det gør mig så begejstret for, at vores nye naboer ikke behøver at se vores hver eneste bevægelse. Omkring 5 flere værelser at gå til gardiner der er i københavn, men vi gør fremskridt! Hvad synes du om vores nye vinduer / gamle vinduesbehandlinger? Jeg håber du er begejstret som mig, at vi begynder at arbejde på vores hus igen. Kan du huske hvad dette hus lignede, da vi først flyttede ind? Fremskridt minder mig om, hvor langt vi er kommet. Du kan se Michigan House Tour “før”. Lad mig vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor, find mig på Facebook, og chat med mig på Instagram.