Hvad er så godt ved haribo slik

Spread the love

Som en del af den nye tendens til snacking (morselization) skaber flere slikmakere blandinger af eksisterende slik at fange forbrugere. Haribo Funny Mix er en kombination af eksisterende slik i en ny sort.

Jeg plukket dette op på London, ikke rigtig på grund af mix-ideen, men fordi det var Halal, hvilket betyder, at den anvendte gelatine ikke er porcine oprindelse. Jeg har haft Haribo’s Kosher grapefrugtskive gummis før og fandt at de havde en lidt anden tekstur og var nysgerrig, om der var nogen forskel her. Pakken siger, at den er lavet i Tyrkiet, hvilket er hvor de fleste Haribo slik sælges i USA er lavet. Haribo laver en række Funny Mixes, som indeholder forskellige blandinger af sukker candy, herunder en version af geléglasser, der er vegetar.

Der er ikke noget nyt i denne blanding, som jeg ikke har prøvet før, men sorten er godt udført. Der er en god blanding mellem gummiartiklerne og de andre nyheder, som de bær og skumbundede frøer. Da de fleste af dem er ministørrelse, tumler de ud af posen godt og vil gøre det godt blandet med andre slik eller spist i film eller mens du spiller.

Haribo er lækkert slik

En hurtig gennemgang af hvert af elementerne:

Mini Gummi Bears er store. De er faste, men meget smagfuldt og vidunderligt konsekvente i deres hoppende tekstur. Der er ikke en smag, jeg ikke kan lide i standardmixen, hvilket er et stort plus, når jeg tager en blanding som denne, behøver jeg ikke engang at se.

Colaflasker er gode, de er lidt krydret, let tærte og lige den rigtige størrelse til en enkelt bid.

Blackberries & Raspberries er mit mindst foretrukne emne i blandingen, faktisk overskred jeg dem. Heldigvis er de lette at få øje på enten visuelt eller simpelthen ved berøring, hvis du når ind i posen. Candyperlerne er simpelthen for søde, de er knappe, men kornede og giver ingen smag. Centret pakker ikke meget punch for at blande sig sammen med den teksturelle tilsætning, og farvestofferne giver det også en underlig smag.

Gummi Orme er ikke overdrevent store og er stort set ligesom Gummi Bears, bortset fra at de er lidt større.

Hvad skal du vælge af haribo slik

Mini Hearts har et hvidt skumbad. Jeg fik kun en af ​​disse og fandt det ligner de frøer, som Haribo har lavet meget populært.

Jeg kan godt lide minis og i almindelighed er alle slik i blandingen store. Jeg kan godt lide at have blandingen af ​​frugtagtig smag plus cola … men bærene er lidt af en dealbreaker. Dette er en meget attraktiv blanding, men hvis du leder efter noget sjovt at lægge i en skål til børn eller folk, der kommer over for at se et spil, er det en god mulighed, da der er noget for enhver smag (der kan lide gummis).