Køkkenlåger er rigtig gode til forskellige ting

Spread the love

Selvom køkkendør låger kan virke som en triviel del af din køkkenovervågning, kan du vælge det rigtige skabslåger et godt køkken til noget, der er helt specielt. Derfor, hvis du ønsker at designe et smukt køkken, skal du nøje overveje den type hardware du vælger til dine køkkendøre. Så her har vi nogle professionelle råd til at hjælpe dig med at vælge den rigtige hardware til at fremvise dit nye køkken æstetiske.

Kig efter en stil, der passer til dit køkken

Det kan virke indlysende, men mens der ikke er noget rigtigt og forkert valg af kabinet låger, skal det supplere de øvrige elementer i dit køkken. Så det er afgørende at kigge efter en stil af hardware, der passer til din køkkenstil. Moderne køkkenskabe og indretning har en tendens til at fungere godt med slanke og enkle designs. Så hvis du har en højglans skabet dør, skal du kigge efter metallåger med minimale detaljer, f.eks. Rørformede eller rektangulære barstænger. Hvis du har et mere traditionelt eller landstil køkken, kan det være bedre egnet til træknopper eller messinglåger. Du kan endda finde ud af, at kobberlåger fungerer godt, især hvis du har andre kobberaccenter, f.eks. Apparater eller kobberpander på en displayholder.

Køkkenlåger er de mest populære der findes

Overvej dit apparater

Som vi rørte oven på, skal du tænke over, hvordan dine apparater vil påvirke din indretning. Mens kabinettet vil tage det meste af rummet i rummet, har apparater tendens til at trække øjet, medmindre de er integreret. Så hvis du har rustfrit stål apparater, har messing låger kan se ud af sted. Selv hvide apparater kan synes at koordinere med alt, kan de måske ikke klare sig godt med sorte låger, medmindre du sigter mod at skabe et sort / hvidt udseende.

Vurder praktik

Mens du kan blive forelsket i et smukt låger, kan du fortryde et impulskøb, hvis du ikke vurderer dets praktiske egenskaber. Kabinetslåger bruges dag ind, dag ud, så du skal være komfortabel ved at bruge dem. Mens et lille delikat låger kan virke fantastisk, hvis din teenage søn finder det for lille, kan du ende med nogle få smækkede skabsdøre. Du skal tænke på, hvem der skal bruge hardwaren på daglig basis i din husstand, så du kan vælge en stil, der ikke vil irritere dig i de kommende år.

Køkkenlåger af træ er populære

Tænk over skalaen

Endelig skal du tænke på, hvordan hardwaren vil se på skabedøre og skuffer i forskellige størrelser. Et tykt barstangslåge kan se fantastisk ud på et stort skabet, men det kan overvælde et mindre skab eller en skuffe enhed. Husk, at du altid kan kontrast din hardware, så du kan bruge knapper på skuffer og låger på kabinetter, men sørg for at se de to stilarter sammen for at sikre, at de supplerer hinanden og dine skabsdøre.

Hvis du kæmper med køkkenlåger, er Perth baseret The Kitchen Door Company her for at hjælpe. Vi tilbyder en række låger til låger, og vores medarbejdere vil være glade for at hjælpe dig med at vælge de perfekte køkkenlåger til at supplere dit nye køkkendesign.